Ehdot
-----

1) Tunnuksen varauksen yhteydessä annettu webbiosoite tulee osoittaa:
a) joko suoraan tunnuksen ottajan omaan CV:een (tai vastaavaan sivuun, esim. LinkedIN-profiili) tai
b) osoitteeseen jossa ei ole mitään sisältöä, ts. CV ei ole "voimassa"


2) Tunnus ei saa osoittaa yrityksen sivuille, paitsi jos tunnuksen ottajan CV löytyy yrityksen domainin takaa esim: yrityksennimi.fi/CV/etunimi_sukunimi_CV.html


3) Tunnus ei saa olla solvaava, syrjivä, rasistinen, eikä muuten huonon maun mukainen Tällaiset tunnushakemukset hylätään, eikä asiasta tiedoteta erikseen hakijalle. Jos siis epäilet tunnuksen asiallisuutta, valitse suosiolla toinen.


4) Mikäli tunnuksen havaitaan osoittavan muutoin kuin mitä edellä on esitetty, otetaan tunnuksen omistajaan yhteyttä sähköpostilla, jolloin hän voi korjata asian. Mikäli omistajaa ei tavoiteta tai korjauskehotus ei tepsi, voidaan tunnus vapauttaa, eikä rahoja saa takaisin.


5) Palvelun ostaja voi peruuttaa ostopäätöksen 14 pvän kuluessa ostotapahtumasta. Tällöin hänen tulee olla yhteydessä ylläpitoon sivuston lomakkeen kautta, tai kirjoittamalla osoitteeseen info@muncv.fi, jotta voidaan sopia maksusumman palautuksesta. 14 pvän jälkeen tapahtuvassa palvelun käytön lopetuksessa maksusummaa ei palauteta.


6) Palvelu on voimassa kertamaksulla ikuisesti, ts. niin kauan kuin itse palvelukin on elossa. Palvelua on tarkoitus pitää hengissä pitkään, mm. koska:
a) Ylläpidon oma CV tulee myös palveluun lyhytosoitteeksi
b) Vuosittainen ylläpitokulu (domain + hosting-maksut) on vain n. 23€
c) Sivusto on ns. staattinen sivutoteutus, joten päivityksiä ymv. ylläpitoa ei tarvita
d) Pisin mahdollinen domain-varaus, 5v, on jo otettu


7) Päivityspyynnöt tunnuksen CV-ohjaukseen tulee lähettää tunnuksen luonnissa annetusta sähköpostiosoitteesta osoitteeseen info@muncv.fi. Päivitys on ilmainen.


8) Toistaiseksi sivulle ei oteta mainostajia. Myöhemmässä vaiheessa saatetaan harkita 1-3 pääsponsorin ottamista ja varovaista mainostamista.


9) Palvelu voi olla pois toiminnasta lyhyen ajan poikkeuksellisesti mahdollisen palvelun jatkokehityksen, ylläpidon tai kotisivutilassa olevan teknisen häiriön vuoksi.


10) ELOSOLilla on oikeus lopettaa palvelun tarjoaminen osin tai kokonaan. Tällöin palvelun käyttäjiä infotaan heidän ilmoittamansa sähköpostiosoitteen välityksellä.


11) Palvelun käytön voi koska tahansa lopettaa, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@muncv.fi. Sähköposti tulee lähettää osoitteesta, jolla palvelu alunperin on otettu käyttöön.


12) Mikäli näihin ehtoihin tulee jo olemassa olevien asiakkaiden kannalta merkityksellisiä muutoksia, infotaan tästä palvelun käyttäjiä sähköpostilla.